NUTSMAN Rozinky v jogurtové polevě Množství: 250 g

85 

Katalogové číslo: 8594198306928 Kategorie:

Popis

Složení: POLEVA S JOGURTOVOU PŘÍCHUTÍ 53 % – cukr, částečně ztužený rostlinný tuk [palmový, sójový (plně rafinovaný), řepkový], sušená syrovátka, sušený jogurt 2 % (mléko, jogurtová kultura), sušené odstředěné mléko, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma, SUŠENÉ ROZINKY 46 % – rozinky, slunečnicový olej (A) / nebo bavlníkový olej (B). Použitý druh oleje viz označení A/B u data minimální trvanlivosti., LEŠTICÍ SMĚS – tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová, PŘÍDATNÉ LÁTKY: (KATEGORIE – E SYMBOL – NÁZEV LÁTKY) Emulgátor – E 322 – slunečnicový lecitin, Emulgátor – E 476 – polyglycerylpolyricinoleát, Lešticí látka – E 904 – šelak, Regulátor kyselosti a kyselina – E 330 – kyselina citronová, Konzervant – E 200 – kyselina sorbová. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 2-20°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, arašídů, sójových bobů, suchých skořápkových plodů, sezamu a výrobky z nich. Země původu: Česká republika Upozornění: Výrobek není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat. O rozinkách Rozinky jsou sušené plody (tzv. bobule) vinné révy. Jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů. Pokud se rozinky skladují delší dobu, cukr uvnitř krystalizuje, krystalky se však dají rozpustit krátkým ponořením rozinek do nějaké tekutiny (alkohol, ovocná šťáva, mléko či horká voda). Výroba rozinek Pro sušení se hroznové víno sklízí během měsíce srpna, rozloží se na slámu či zavěsí a nechá se po dobu tří týdnů sušit. Na 1 kilogram sušených rozinek se spotřebuje přibližně 4 kg čerstvých hroznů. Už jsou dokonce vyšlechtěné odrůdy, jež mají tenkou slupku a neobsahují jadérka, která zvláště dětem příliš nechutnají. Díky slunečním paprskům hrozny získají nahnědlou barvu, protože cukry přirozeně reagují s aminokyselinami. Využití rozinek Mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení či vaření. Rozinky se nejčastěji používají jako přídavek ke sladkým jídlům (obilné kaše, vločky, nákypy), při pečení (bábovky, mazance). Najdeme je v müsli, cereálních směsích i müsli tyčinkách.

Nutriční hodnoty NUTSMAN Rozinky v jogurtové polevě Množství: 250 g

Výživové údaje na 100 gramů
Alergeny 2. Korýši a výrobky z nich
Alergeny 3. Vejce a výrobky z nich
Energie 1834 kJ / 438 kcal
Tuky 20 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 6,4 g
Bílkoviny 2,9 g
Sacharidy 61 g
– z toho cukry 60 g